Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Ho podeu creure o no, però jo noto eixa oloreta de la renovació de la vida, dels ulls nous que brollen als arbes i a les plantes, a les flors dels atmetllers…
Ho podeu creure o no, però eixa olor està associada a la vida renovada, a les noves il·lusions que estan per aplegar, a les noves oportunitats.
Els dies s’allarguen i la llum te un altre color. L’ambient sembla renovar-se i no tardaràn massa en tornar les oranetes a escridassar la cel a poqueta nit i a primera hora del matí.
Ja s’escolten pel matí, mentre clareja, els crits dels pardals que comencen a volar i a buscar el seu menjar.
I, us puc assegurar que es un luxe poder dedicar uns segons, mentre esmorcem, a escoltar i mirar eixos primers moments del día.
A pensar en les sorpreses que este nou día ens pot deparar i a pensar en les persones que ens importen i enviar bons penssamnets per a totes elles.
Son pocs minuts, però carreguen le piles per a tot el día.
Després venen les obligacions laborals, les llargues hores d’atenció a altres persones, le trucades de persones estimades, la necessitat d’escriue o de contar vivències…
I al final de la vesprada, a la sortida de la feina, de nou, eixe olor especial que ens diu que la vida va més enllà de la feina i que les hores que queden del dia son nostres. Una delicia…
Des d’ací convido a la gent a que busque eixe moment del dia on la llum, els olors, i els sorolls ens recorden que la vida es renova cada primaver, i enguany, ja la tenim ací.
Ben cordialment.
Tere

Comments on: "Ja fa olor de primavera!!!" (1)

  1. ei, t’he llegit el pensament!!! 😉 [et promet que he penjat l’entrada abans de passar per ací!!!] 🙂

Deixa un comentari

Núvol d'etiquetes