Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Viatge al passat

Viatjar al passat és, de tant en tant, necessari. Però si ho fem amb una mà estimada i afectuosa el resultat pot ser un mati de joia, rises i records.

Abraçades sinceres, rises còmplices, reflexions pausades del que hem viscut i compartit i del que no. Confessions sobre el que han estat les nostres vides en estos anys de silenci mai buscat ni imposat però real.

Sentir el pes dels anys i la maduresa i, al temps el de l’afecte i les complicitats a les militàncies, a algunes emocions i comprovar (com deia l’altra persona) que passen els anys i es nota, però també hi ha coses que no canvien.

Un somriure obert i franc que delata tendresa i passió. Un gest, una expressió molt particular que perdura al llarg de quasi trenta anys.

Unes mans fortes, treballades i, al temps cuidades. Uns ull plens de vida que demanen continuar visquent amb intenssitat el que quede de temps. Ulls espurnejats per la vitalitat i l’alegria del retrobament franc.

Se li pot demanar més a un matí d’agost que compartir-lo amb una persona afectuosa, riallera, tendra, sincera i poc amiga de falsedats i enredros?

Se li pot demanar més a la vida que eixe moment on l’abraçada sincera i forta, que transmet alegria i tendresa t’ennuvola per un microsegon la gola i els ulls per l’emoció del que estàs rebent i donant de forma simultània?

Un viatge al passat molt ben acompanyada.

Un necessari viatge al passat per escriure el futur.

Un futur per escriure però que s’adivina sense silencis i amb moltes complicitats, perquè algunes costres és poder anar obrint i l’amargor d’alguna atmetlla és pot anar endolcint.

Un matí francament deliciós. Moltes gràcies perquè tu l’has fet real.

I per això et vull regalar estes lletres que ja són teues.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: