Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Enveja, saludable?

Ahir van vindre al meu espai laboral a fer unes gestions, una parella de joves i una, que ja no ho és tant, els va observar amb discreció.

Les mirades, carantoines, petons i mans entrellaçades tota la estona que estan gaudint d’un moment d’amor intens, un moment d’enamorament màxim.

Si partim de la base racional de que ens coneguem la teoria i que sabem que eixe moment passa i que dona pas a altres tipus de relacions més assossegades, amb major complicitats i grau de coneixement de l’altra persona, etc…sabrem que el que ahir vaig vorer, només és el que és podria anomenar com una rebel·lió de les hormones i les neurones tot barrejat.

Però clar, el problema apareix quan no és mira solament amb els ulls de la raó i s’observa amb el cor. Aquí la cosa ja canvia. I es el moment on neixen la gelosia i l’enveja. O poden néixer, perquè no sempre apareixen. Però ahir van aparèixer amb força. I encara note el pessic a la boca de l’estómac al recordar eixa imatge. I se m’ennuvolen els ulls al recordar algun d’eixos moments viscuts.

Moments de mirades, de mans, de llavis, de mossets dolços, de tenir la pell eriçada, a l’espera de ser acaronada, de xiuxiuejos còmplices i tendres,…

I es, just en eixe moment, quan sent que estic envellint, que ja fa massa temps que no tinc cap d’eixos moments i el pessic a la boca de l’estómac apareix en forma d’enveja. Del que ja no estic tan segura es si eixa enveja es o no saludable.

Ara, rebuscant a la memòria recorde eixos instants viscuts i els trobe terriblement a faltar….

Et trobe tant a faltar ….

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: