Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Temps era temps…

“Quan encara les bruixes
campaven dalt del campanar
i eren mestresses de nits i tempestes
amb línies de vols regulars.”

 Així cantava Llach al seu disc VERGES 50 l’enyor d’un temps passat. Es una bonica manera de fer-ho.

 L’enyorança d’un temps passat de vegades ens porta a un espai de tristesa i de dolor, però també podem recordar altres moments on la joia, la risa, la complicitat i la voluntat de dompartir hi eren presents. Perquè ho eren.

 La vida, de vegades ens porta per camins inesperats, per camins per on mai havies pensat transsitar però que, de cop i volta se’ns presenten sense més i ja no podem fer-nos enrrere. Són coses que pasen i que ninguna persona pot dir que mai no li passaràn.

 Les conseqüències quasi sempre són imprevisibles però quan l’experiència viscuda ha pagat la pena i el temps del dol ja va fent es seu camí, tot és veu amb els ulls de la memòria i de la dolça tendresa compartida.

 Si hi ha hagut tendresa, complicitat i, sobretot, sinceritat, no hi ha motius per a la rancunia, la ràbia o el despreci si s’ha actuat amb el cor i, poc a poc la pau va tornant a ocupar l’espai que li correspon a la vida.

 I torna a haver espai per a la tendresa pels records de les vivències compartides i, tot i que el bloqueig emocional persiteix, almenys el dolor i la tristesa perpètua van desapareguent poc a poc.

 I eixe poc a poc permet que, potser en qualsevol moment, la bruixa que portem dins puga tornar a campar dalt del campanar del poble, o d’algún altre poble o cor, per lluny qu’estiga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: