Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Un nou temps, una nova llum

Em ve de gust escriure’t tot i que sé que segurament no ho llegiràs. Dona igual perquè no ho faig per tu, ho faig per mi.

A les últimes setmanes hi ha hagut canvis importants. Ha hagut una aproximació important i sembla que hem encetat un nou temps.

Ara és el teu temps. Un temps  ple de llum i d’esperança on la teua rialla ho inunda tot.

Ara és el temps de les complicitats. Temps de construcció i reconstrucció. Temps de mirar endavant. Temps de reconeixement de l’altre i en l’altre.

Ara és temps de mirades perdudes i trobades al fons dels ulls de l’altre. Temps d’abraçades. Temps de retrobament amb les carícies que mai acaben de saciar la set de l’altre que sempre ens persegueix .

Ara és temps de paraules tendres que van més enllà del seu sentit inicial. Paraules que sempre es queden curtes quan el que volen transmetre no cap dins d’elles.

Ara el petons tenen un altre sentit, van més enllà, son més dolços i sempre estan assedegats de l’altre, sempre son pocs, sempre en necessitem més, precisament perquè son tan dolços.

Allò que va començar amb les rialles i la simpatia mútua, ha anat creixent i el que era un cau ara ja és un espai més gran, ple de llum: la llum de l’esperança, on el caliu perdura tot i les situacions a les que ens hem hagut d’enfrontar i les que, segurament, encara queden per resoldre.

Però no tinc por. Ara ja no tinc por.

Sé qui ets i on estàs tot i la situació actual. Sé el que vols. Sé a qui estimes i perquè lluites. I no estàs sol. Així, si et busques la mà i la mires, trobaràs els meus dits entrellaçats amb els teus. Perquè d’eixa manera soc feliç i em sento bé.

Només sé que he trobat un camí que compartir, un camí que transitar a la vida i ho vull fer amb el teu somriure enganxat als meus ulls i els teus dits entrellaçats amb els meus. M’acompanyes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: