Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Altres tipus d’amors

De tant en tan la vida ens dona sorpreses, tal com deia la cançó de Rubén Blades i Pedro Navaja.
Unes poden ser agradables, altres un tant inesperades i que poden aplegar a desestabilitzar-nos uns dies o unes setmanes, o, fins i tot tota una vida. Però el que és inqüestionable és que de totes podem aprendre si tenim la ment una mica oberta. Això sí, després del primer impacte emocional.
Eixes sorpreses, totes, les bones i les menys bones (no m’agrada di que son dolentes) deixen marques a la nostra ànima i passen a incorporar-se al nostre particular univers emocional que solem compartir amb molt poques persones. Fins i tot m’atrevisc a dir que serem persones afortunades, si podem compartir-ho amb més de dos o tres amigues o amics.
Eixe és el meu cas.
Sempre he dit que em considere una dona afortunada per tenir un grup de persones al meu voltant que m’estimen. I crec que m’estimen molt i això sempre em dona força i coratge als moments digam-ne, durs.
Puc dir alt i clar que sentir-se estimada és molt agradable, però no ho és menys estimar.
El plaer d’estimar, el goig de sentir la tendresa cada vegada que pense en eixes persones, puc dir que no té comparació amb cap altre sentiment, almenys fins ara viscut.
Com moltes persones, m’he enamorat alguna vegada a la meua vida i almenys en el meu cas, tret d’eixos moments d’immensa activitat emocional centrada en la persona estimada, sols la sensació d’estimar a aquelles persones amigues i còmplices em proporciona eixe goig que considere necessari per continuar alçant-me del llit cada mati. Bé, per a ser del tot justa, estimar-les i sentir que m’estimen és el que es pot dir que em dona forces cada matí.
Des d’ací, m’agradaria retre’ls un homenatge senzill però sincer dient a cadascuna d’eixes persones una vegada més que les estimo i que son la meua font d’energia vital.
Gràcies per ser i per estar.
Tere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: