Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Per a tu.

Saps una cosa? Quan de vegades em desperto a mitja nit amb pors i amb sensacions d’incertesa o d’inseguretats busco al meu cervell la teua imatge.
Una imatge que està present a la meua vida des de fa uns anys i a la que no vull renunciar.
De la teua mà sensible i segura he recorregut mils camins i t’he mostrat mil racons que, fins i tot jo mateixa tenia oblidats.
T’he volgut mostrar la meua ànima i crec, que per primera vegada ho he fet amb la certesa d’una complicitat emocional mai fins ara compartida amb ningú.
Has aportat pau i serenitat a la meua vida en moments o ningú ho podia fer. Has donat llum quan sols hi havia foscor.
Has aconseguit obrir finestres que ja s’havien tancat abans que tu aplegares.
Has apostat per una recuperació integral quan només hi havia despulles d’una dona que en aquells moments no era el que havia de ser perquè no podia.
Has confiat sempre, i m’has fet confiar.
Res del que et puga dir mai al llarg de la vida es podrà comparar al que he rebut de tu.
L’afecte que sento per tu no sols és immens, senzillament no trobe paraules que ho puguen descriure.
Ara, a més has fet una aposta major i m’has regalat amb una complicitat especialment emocionant.
I ja només et puc dir que cada una d’estes lletres va acompanyada d’una llàgrima emocionada, per comprovar el regal que m’ha fet la vida al permetre que ens trobarem.
En alguna ocasió t’he comentat que tens el trist rècord de ser la persona que més trista m’ha vist a la vida, però tot i això sempre vas apostar per un futur menys trist, i em vares donar la mà
Saps que el meu afecte és sincer i neix dels més fons i més pur de la meua pròpia essència com a persona.
Eixa essència que vaig poder recuperar gràcies a la teua paciència i a la teva fe amb unes possibilitats en les quals ni jo mateixa podia creure.
Ara, i en part gràcies a tu, torne a riure obertament i a sentir sensacions renovades que, com no podia ser d’altra manera, continue compartint amb tu.
Sols puc donar-te una vegada més les gràcies.
Gràcies per ser com eres.
Gràcies per estar sempre
Gràcies per donar-me sempre la mà
Gràcies per compartir amb mi
Gràcies…..per haver-me donat un got d’aigua quan més set tenia i, a més l’aigua més fresca i més neta del món, la que sols és pot comparar amb la teua confiança.
Ben cordialment
Tere

Comments on: "Per a tu." (1)

  1. hola nineta, ja veus; al final m’ha pogut més la necessitat de vindre’t a contestar que les meues “obligacions” -que no ho són quan hi ha deutes pendents! 😉 [els he donat una horeta més al meus animalets per a que treballen l’exposició].
    Què puc dir-te Teres? Què puc dir després de llegir un text tan absolutament deliciós com el que has escrit? Què puc dir-li a una de les persones més generoses que he conegut en la meua vida? Què podria dir o afegir després de rebre algunes de les paraules més sentides i boniques que ningú m’haja dedicat mai? […] Només puc dir-te gràcies, però pel que dius i, fonamentalment, per acceptar-me i voler-me tal com sóc, sense demanar-me, realment, res a canvi. I gràcies per escoltar i donar i riure 🙂 Per cert, no deixes de fer-ho mai perquè si això passara el món, senzillament, deixaria de ser tan bell!! Un besot!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: