Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Sí, ha tornat a passar i la vella i incòmoda amiga tristesa s’ha colat sense permís i s’ha instal·lat a casa.
Ella entra, no diu res però em mira i somriu. D’eixa manera tan simple és fa present i em recorda que viu amb mi, que no se’n ha anat, sols estava de vacances d’un temps a esta part. En eixe temps han pàssat coses precioses, però ella recorda que està ahí, quasi sempre en guàrdia i que entra i surt quan vol de la casa que ja s’ha fet al meu cor.
I ara està ahí allotjada, encara que he vist que no ha desfet les maletes, perquè les dos sabem que estarà poc temps. No li ho vaig a permetre que es quede massa temps.
I no li ho permetre per la senzilla raó que el meu temps comença a ser massa preciós per a mi i per a la gent que m’estima com per a perdre’l en una situació de falta d’alegria.
També sé que tornarà amb eixe fret al cor que sols ella porta, però l’escalforeta de l’afecte i de l’amor de la meua gent i la meua voluntat de treure-la la farà forà una altra vegada.
Ara sols queda ficar-se a treballar per fer-la fora amb la seguretat que dona saber que la batalla la tornaré a guanyar i que sols es qüestió de temps, de poc temps, espere.
Però hi ha una cosa que em fa forta davant d’ella: És la seguretat de saber que soc una dona ben estimada i la força de l’amor de la meva gent és molt forta i em fa sentir afortunada i quasi sempre feliç, tot i sabent que la felicitat és per cada persona un terme ben diferent, però a la meua manera ho soc.
Per això, poc a poc, com ara mateix, estic treient totes les forces per a fer fora eixa sensació i tornar a riure obertament sense que les llàgrimes apareguen.
Serà poc temps, sols el necessari i prometo no deixar de lluitar ni un sol segón.
Ben cordialment.
Tere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: