Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Hola de nou a totes aquelles persones que han mantingut viva la flama d’anar visitant de tant en tant aquest espai.
Ja estic ací de nou després d’un temps de silenci.
Han passat moltes coses i totes bones, encara que alguna d’elles encara em traga les llàgrimes sovint. Però n’estic ben segura que tot passarà i serà per a bé que encara a l’ànima hi hagen algues llàgrimes per a eixir al carrer.
El viatge a Palestina ha canviat algunes coses al meu interior i per això vaig decidir deixar passar una mica de temps. Han passat més de quinze dies des que vaig tornar i encara no sé com col•locar alguns sentiments i sensacions que hem viscut.
Afortunadament tinc gent al meu voltant que em fa tornar a la realitat i que no em permet anar de “parranda” pel món dels sentiments totals, o, el que és el mateix, no parar de plorar.
Poc a poc les coses van tornant a ser com deuen ser. Poc a poc l’encostipat que vaig pillar a aquelles terres va minvant i em vaig trobant millor. I també poc a poc, vaig adonant-me que hi queda tralla per a rato.
Ara, en este mes espere una visita molt especial que, de segur em treu més d’un somriure i, a més em reconforta l’ànima, perquè hi ha algunes coses que son així de màgiques. I esta ho és.
Després del parèntesi dels Nadals i del viatge, procuraré no tenir tant de temps este blog tan silenciós, perquè no va néixer per això. Va néixer, precisament per poder expressar tot el que necessito expressar en cada moment i d’una forma lliure i en la llengua en la que m’he criat.
Ara ja només vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han estat al meu costat en estes setmanes estranyes ajudant-me a col•locar totes les emocions fortes que hem viscut i de les quals podem ser testimonis reals.
Gràcies a totes elles i tots ells i a partir d’ara….Endavant.
Ben cordialment.
Tere

Comments on: "Un temps de silenci…que ja s’acaba" (1)

  1. Un temps de silenci sempre ens fa mes forts i mes grans.
    I despres del silenci arriven les rialles i la claror.
    Endavant.
    Antonio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: