Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Una tardor ben especial

El diumenge passat, Maite em deia que quan acabe este any en regalarà un calendari del 2008 per a que el guarde com a record d’un any especialment dolç.
I es que si l’any ha estat dolç, la tardor està resultant plena de colors i de matisos com els colors del bosc.
Hi han moments verds plens d’esperança. Moments rojos d’il·lusió, marrons on la serenitat de la edat ja és fa patent i així molts més colors i matisos.
Sols hi ha una cosa que no ha canviat i que es el sentiment de l’abraçada que sento por part d’alguna gent a la que estimo moltíssim i una nova il·lusió que ha vingut a assentar-se a la meua vida i que aporta eixa dosi justa de serenitat, pau i alegria que era tan necessària.
Ara, només vull tornar a gaudir d’eixos moments senzills i tranquils passejant de la teua mà, d’eixa mà amiga i còmplice, tendra i de vegades insegura que m’agrada tant.
No tinc grans ambicions a la vida. Potser en estos moments eixa siga l’única que tinga: la de passejar per la vida d’eixa manera suau i plena de rialles i de moments intensos.
Vull continuar caminant per la vida gaudint del que ja hi ha i inventat el que encara està per vindre i que, de ben segur, estarà ple de moments de joia que compartir.
Hui hi han poc raigs de sol, però cadascun d’ells em porta la llum dels teus ulls quan em miren d’eixa manera intensa i fonda amb la que de tant en tan em regales. Així et sento més aprop.
Ara sé que ja no marxaràs. Els pocs raigs de sol que hui m’ho han confirmat. I a cau d’orella m’han dit algunes altres coses. Però eixes ja te les contaré tranquil·lament un dia mirant el mar a poqueta nit 😉
Ben cordialment.
Tere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: