Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

Els retrobaments

Ja s’han acabat les vacances. Ha estat, com sempre, un temps ben estrany.
Per una banda noves troballes a la vida, per altra silencis, espais de temps per a pensar amb tranquil·litat, per a projectar noves activitats, nous reptes,…
I ara després d’eixe temps apleguen els moments dels retrobaments. I de veritat, quina alegria dona tornar a veure les persones estimades!!!
Sembla que amb cada retrobament el trencaclosques de les nostres vides vaja encaixant cada cop una mica millor. Tot sembla d’un color molt més lluminós i amb cada abraçada, amb cada bes que ens donem la vida torna a transcorre amb la normalitat aparent que donen les rutines dels temps de treball.
Els records de l’estiu i les vacances queden enrere per donar pas al temps de treball, però també a la possibilitat de noves experiències de tot tipus.
Amb la certesa de que queden moltes coses per conèixer, moltes vides per viure, moltes persones que trobar i estimar, eixe nou temps s’enfronta amb una actitut positiva. La vida (i algunes persones molt estimades)ens ensenyen que, segurament, el millor que ens queda, son els moments passats amb la companyia de persones que realment merèixen la pena. Aquelles, com tu, que volen estar al nostre costat per compartir coses importants, per compartir espais de vida, per crèixer i caminar amb nosaltres.
Tot això, i moltes altres coses, son les que recuperem amb els retrobaments i setembre és un bon moment per a viure eixes sensacions dolces.
Ara, ja només queda gaudir plenament del moments que encara estan per viure i sé que vols compartir-ne amb mi alguns d’ells.
Realment estic encantada de tenir-te a la meua vida. Llargs anys a eixa dolça realitat!!!
Ben cordialment.
Tere

Comments on: "Els retrobaments" (1)

  1. ja veig, ja, que t’ha sentat bé l’estiu! les vacances haurien de ser obligatòries, fins i tot quan no es tenen… vacances és deixar que només funcione mig cervell… i què gran quan tornem a reactivar-lo!! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: