Diàlegs interiors, deixar-me brollar, ser jo

“Persones diverses”

Sí, ja per fí es va emetre el passat dimarts dia 15 el primer programa de ràdio anomenat “persones diverses”. Estic ben contenta del resultat i ja estem acabant de preparar el segon.
Esta resultant una experiència molt enriquidora perquè senzillament em dona ales. Em permet somiar el poder entrevistar a algunes persones que mai haguera pensat ni en somnis poder parlar amb elles i ara, fins i tot les puc entrevistar.
Hi haura sorpreses, segur, però el que més interessant m’esta resultant ara mateix és el fet en sí mateix de saber que sí, que és pot fer i a més divertir-me moltíssim.
I es pot fer gràcies a la confiança d’alguna gent en un sentit ample. Confiança en oferir temps de l’emisora, en donar tota la llibertat per fer el que vulga, en aportar el seu treball per a arredonir el programa i, en participar en eixos espais d’entrevistes.
Com a experiència novedosa ha resultat ben gratificant en tots els sentits, perquè l’acollida que va tenir el primer programa va ser bona i això sempre dona ànims.
Des d’aci moltes gràcies a totes les persones que, d’una forma o una altra, han fet posible que PERSONES DIVERSES haja vist la llum i siga una realitat.
Moltes gràcies.
Ah! i recordar que “Persones diverses” s’emetrà els tercers dimarts de cada mes a les 20,30 hores a Ritmo FM, al 104.6 de la FM i que també es pot escoltar al portal http://www.ontinyentdigital.com.
El proper programa sera el 19 de febrer i avancem que hi hauran sorpreses. Vos esperem.
Ben cordialment.
Tere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: